logo-solarwatt-2017-web-3.x61231

Biedt uw klanten kwaliteit
en zekerheid

In offertes worden consumenten en bedrijven prestaties beloofd, waarvan wordt verwacht dat deze in de praktijk ook worden waargemaakt.

Door het bieden van producten van hoge kwaliteit, de beste claimbare garanties en een standaard allrisk verzekering, is dit met SOLARWATT in de praktijk ook mogelijk. Lees hier onder meer!

Uw klanten kunnen zorgeloos genieten van zonne-energie met SOLARWATT
SOLARWATT bestaat als Duitse fabrikant in de zonne-energiebranche al 26 jaar en heeft ruim 20 jaar ervaring met de productie van glas-glas zonnepanelen. Deze nieuwe kwaliteitsstandaard wordt gekenmerkt door een langere levensduur en betere prestaties.

Wij geloven zo sterk in onze kwaliteit, dat we de beste garantie ter wereld op onze zonnepanelen bieden! Dit betekent dat binnen de garantie ook kosten zijn gedekt voor o.a. demontage, transport terugzenden, leveren vervangende zonnepanelen en herinstallatie.

Doordat u zonnepanelen rechtstreeks koopt bij een Europese fabrikant, zijn de garanties in de praktijk ook te claimen en biedt dit installateur en klant extra zekerheid in het geval van een toekomstig probleem.

SOLARWATT biedt daar bovenop Volledige Dekking, een allrisk verzekering tegen o.a. diefstal, vandalisme en schade ten gevolge van brand, blikseminslag en extreem weer. Daarnaast valt onder de dekking ook gemiste opbrengsten door schade of als er minder energie wordt geleverd dan verwacht.

Zo biedt SOLARWATT absolute zekerheid aan installateurs en klanten.

 

SOLARWATT doorsnede huis

Meer weten of dealer worden?